GY-I-K a MOTOR-ON – gyakran ismételt kérdések és válaszok

 

“Mi történik, ha előfoglalok egy motort, de a bérlés napján rossz idő van, esik az eső. Iyenkor visszamondhatom a bérlést?”

Igen, foglalj bátran időpontot, rossz időjárás esetén vissza tudod mondani az előfoglalást, akár az átvétel reggelén is – csak kérjük mihamarabb jelezd ezt nekünk.


“Tervezhetek a környező országokban külföldi túrát a motorral a bérlés során?”

Igen, egyeztetés alapján van lehetőség külföldi motorhasználatra. Ez ügyben foglalás előtt kérlek érdeklődj telefonon, előzetesen jelezd az igényt.


“Megoldható, hogy a motort ne reggel, hanem esti órákban vegyem át, és onnan induljon a 24 órás bérleti időszak?”

Abban az esetben megoldható az esti átvétel, ha az nem akadályozza az azt megelőző vagy azt követő napok bérlését. Erről telefonon egyeztess velünk a foglalás előtt.


“Ha a motorbérlés során használni tervezem a bérelt sport kamerát is, a felvételeket hogyan kaphatom meg?”

Legegyszerűbb, ha sport kamera használatához hozol magaddal egy saját mikro SD kártyát, amit a kamerába téve közvetlenül rá rögzíted a felvételeket, így a videókat a saját kártyáddal együtt tudod elvinni. Javasolt nagy méretű kártya használata, 8GB vagy nagyobb tárolóképességgel.

Ha nincs saját SD kártyád, ez esetben mi is tudunk biztosítani a bérlés idejére külön díj nélkül. Erről vagy Te lemásolod magadnak a videókat még a motor visszaadása előtt, vagy mi pendrive-ra tudjuk neked átmásolni a felvételeket. Ennek a másolásnak a díja 1.000 Ft lesz a kemra díján felül.


“A 10 napos bérlet hogyan használható fel?”

A 10 napos bérlet az adott éves szezonban használható fel, bármikor, bármilyen bontásban. Egy napokban is fel lehet használni, de akár 2-3 napos túrákat is tervezhetsz a felhasználásával, amíg tart. A bérlet személyre szóló, így egy bérletet csak a megvásárló személy használhatja fel, azt nem adhatja át másnak. A munkaszüneti napokra vonatkozó felár bérlet esetén is megfizetendő az érintett napokra (pl. szombat, vasárnap).


“Bérelnék, de nem tudom merre motorozzak, milyen útvonalat lehet/érdemes bejárni a motorral?”

Motor bérlése esetén kérd a MOTOR-ON útvonal javaslatainkat, külön díj nélkül. Tudunk útvonal terveket adni, amit érdemes motorral bejárni, megnézni. Útvonalak, látványosságok, pihenők…


“Csomaggal érkezem a motort bérelni, amire nem lesz szükségem a motorozáskor, ott tudom hagyni nálatok addig?”

Igen, motorozáshoz fölösleges csomagod megőrzést vállaljuk a bérlés időtartama alatt, de értékmegőrzést nem vállalunk.


“A bérleti díjat hogyan tudom fizetni, lehet bankkártyával?”

A kaució és a bérlet díjait csak készpénzben tudod kiegyenlíteni, sajnos még sem bankkártyás fizetéssel, sem banki átutalással nem megoldható.


“Hol találok választ a bérlés szerződéses kérdéseimre?”

Bérlés előtt kérjük figyelmesen olvasd végig az Általános Szerződéses Feltételeket (ÁSZF), abban minden körülményre igyekeztünk választ adni. A bérleti szerződés az ÁSZF egy kivonata.


“Ha én csak napközben szeretnék motorozni, nem tölteném ki a 24 órát, visszaadhatom a motort korábban, reggeli időpont helyett előző este?”

Megoldható, esetileg egyeztetve esti órákban is vissza tudod hozni a motort, de ez esetben is teljes napi bérleti díjat kell fizetni. Ennek előnye számodra, hogy a motor éjszakai tárolása nem a Te feladatod lesz.


“Hol találok információt az adataim kezelésére vonatkozóan?”


Ez a gyakran ismételt kérdések-válaszok rovata a MOTOR-ON, a GY-I-K.