A bérlés, illetve foglalás előtt a szolgáltatás biztonságos használata érdekében a lentebbi bérlés feltételei mindenképp olvasd el!

 

Honda VFR 800

Amit tudnod kell bérlés előtt

 

Motort bérelni csak akkor tudsz, ha betöltötted a 25. életévedet és legalább 3 éve rendelkezel teljesítmény korlátozás nélküli, érvényes “A” kategóriás motor jogosítvánnyal, illetve van megfelelő motorozási tapasztalatod. (Ha esetleg még nincs meg 3 éve a jogsid, de van több ezer kilométer rutinod hasonló nagy-köbcentis motor vezetésében, érdeklődj a foglalás lehetőségéről!)

A motort előre kell lefoglalni itt a weboldal foglalási naptárában. Az előfoglalás befogadása annak email-ben történő visszaigazolásával történik meg.

Átvétel minden nap reggel 8 órakor történik. Egy napos bérlés 24 órára szól, így a motor visszaadására a lejárat napján szintén reggel 8 órakor kell sor kerüljön.

A motor rendelkezik Magyarországra érvényes országos autópálya bérlettel, ennek előnyét különdíj nélkül élvezheted.

A motort tele üzemanyaggal és tisztán kapod meg, visszavételkor is tele tankkal és tisztán kell, hogy hozd. Ezek hiányossága esetén különdíj kerül számlázásra.

Miután átvetted a motort, a Te felelősséged annak állapotának megőrzése, az azzal való közlekedés.

A motor átvételekor kauciót (óvadékot) kell fizetni, amit a bérleti idő lejártakor a motor kiadáskori állapotában történő visszaadása esetén visszakapsz.

A bérleti díj nem tartalmazza a motoron esetleg keletkezett sérülések javítási költségeit. Ha a motor a bérlési idő alatt megsérül, annak költségei Téged terhelnek, a kaució összegén túl is!

A bérleti díj 400 kilométer/nap futást tartalmaz, ezen felül kilométer díj kerül felszámításra!

A motort a bérlet ideje alatt Magyarország területén használhatod, de külön egyeztetés alapján külföldi túrákra is el tudod vinni.

A 10 napos bérletet az aktuális szezonban bármikor felhasználhatod az előre foglalás szabályai szerint, akár egy összefüggő időszakban, akár többszöri bérléssel.

Munkaszüneti napon történő bérlésnek külön napi felára van a napidíjon felül, a díjjegyzékben meghatározottak szerint. Ez a felár a 10 napos bérlet használatakor is vonatkozik az érintett munkaszüneti napokra.

A bérlés részletes feltételeit az Általános Szerződési Feltételekben találod, azt foglalás/bérlés előtt mindenképp tanulmányozd át. A motor átvételekor aláírandó bérleti szerződés az ÁSZF-ben leírtakat tartalmazza, ezt a szolgáltatás igénybevételéhez el kell fogadnod.

 

PC kezelőszervek, egér+billentyű

Mi a bérlés folyamata?

 

Az első lépés, hogy olvasd át ezt a weboldalt, minden információ szerepel rajta, amit tudnod kell:

  • a bérlés feltételei, jelenlegi oldal;
  • GY.I.K., ahol a felmerülő kérdéskre választ kaphatsz;
  • ÁSZF, ahol a szerződésben is szereplő szabályozások és kötelezettségek szerepelnek;
  • a szolgáltatási díjak;
  • a motor és annak tulajdonságai, foglaltsági naptár;
  • ha ezek után bármi kérdésed lenne, írj bátran a jobb oldalon lent levő üzenetküldővel vagy az elérhetőség menüben megadott felületeken.

Ha megfelelő a szolgáltatás számodra és Te is rendelkezel a szükséges paraméterekkel, ezek után nézd meg a bérelhető motor lapon, hogy az általad kiválasztott dátum(ok)ra szabad-e a motor. Ha igen, foglald be a naptárban kattintással, és az űrlapon add meg a szükséges adataidat, ha bérelnél tartozékot azt is jelezd. Az előfoglalásod beérkezéséről kapsz egy automata email értesítést, majd nem sokkal később egy második megerősítést is.

A foglalt dátum előtt néhány nappal kapsz ismét egy email-t a részletekkel, a motor átvétel pontos időpontjával, helyszínnel.

A bérlés napjának reggelén, akár munkaszüneti napon is pontban 8 órakor találkozunk a motor átvételére, ahová hozd magaddal a lentebb írtakat. Megírjuk a bérleti szerződést, rendezzük a díjat, majd elroboghatsz a motorral.

Visszaadás a bérleti időszak végén legkésőbb reggel 8 óra, egyeztetett időpontban, akár munkaszüneti napon is. Megtörténik a motor visszavétele, a kaució visszaadása, ha nem volt gond és minden a bérlés feltételei szerint történt.

 

Motoros táska

Mit kell magammal hoznom a bérléskor?

 

>>> érvényes személyi igazolványt és lakcímkártyát;

>>> teljesítménykorlátozás nélküli “A” kategóriás – a bérlés teljes időtartama alatt – érvényes jogosítványt;

>>> kaució és a foglalt időszakra esedékes teljes bérleti díj összegét egyben készpénzben, vagy helyszíni banki azonnali (!) átutalással fizetésre felkészülve;

>>> motorozáshoz szükséges védőfelszereléseket – bukósisak, stb.