A vezető és a motor biztonsága érdekében a MOTOR-ON bérlés feltételei oldalt olvasd át bérlés, illetve foglalás előtt.

Honda VFR 800

Mit kell tudnom a bérlés előtt?

 

Motort bérelni csak akkor tudsz, ha betöltötted a 25. életévedet és legalább 3 éve rendelkezel teljesítmény korlátozás nélküli, érvényes “A” kategóriás motor jogosítvánnyal. (Ha nincs meg 3 éve a jogsid, de van rutinod nagyköbcentis motor vezetésében, érdeklődj telefonon a foglalásról!)

A motort előre kell lefoglalni itt a weboldal foglalási naptárában. A foglalás befogadása annak email-ben történő visszaigazolásával, végleges lefoglalás a bérleti díj kifizetésével történik meg.

Átvétel minden nap reggel 8 órakor történik. Egy napos bérlés 24 órára szól, így a motor visszaadására a lejárat napján szintén reggel 8 órakor kell sor kerüljön.

A motor rendelkezik Magyarországra érvényes országos autópálya bérlettel, ennek előnyét különdíj nélkül élvezheted.

A bérleti díj nem tartalmazza a motoron esetleg keletkezett sérülések javítási költségeit. Ha a motor a bérlési idő alatt megsérül, annak költségei Téged terhelnek, a kaució összegén túl is!

A motort tele üzemanyaggal és tisztán adjuk át, visszavételkor is tele tankkal és tisztán várjuk, hogy hozod.

A motor átvételekor kauciót (óvadékot) kell fizetni, amit a bérleti idő lejártakor a motorkerékpár kiadáskori állapotában történő visszaadás esetén visszafizetünk.

A bérleti díj 400 kilométer/nap futást tartalmaz, ezen felül kilométer díjat számolunk fel!

Miután átvetted a motort, a Te felelősséged annak állapotának megőrzése, az azzal való közlekedés.

A motort a bérlet ideje alatt Magyarország területén használhatod, de külön egyeztetés alapján külföldi túrákra is el tudod vinni.

A 10 napos bérletet az aktuális szezonban bármikor felhasználhatod az előre foglalás szabályai szerint, akár egy összefüggő időszakban, akár többszöri bérléssel.

Munkaszüneti napon történő bérlésnek külön napi felára van a napidíjon felül, a díjjegyzékben meghatározottak szerint. Ez a felár a 10 napos bérlet használatakor is vonatkozik az érintett munkaszüneti napokra.

A bérlés részletes feltételeit az Általános Szerződési Feltételekben írtuk le, azt foglalás/bérlés előtt tanulmányozd át. A motor átvételekor aláírandó bérleti szerződés az ÁSZF-ben leírtakat tartalmazza, ezt el kell fogadnod.

Ezek a bérlés feltételei – MOTOR-ON.


PC kezelőszervek, egér+billentyű

Mi a bérlés folyamata, mi a teendőm?

 

Az első lépés, hogy olvasd át ezt a weboldalt, minden információ szerepel rajta, amit tudnod kell:

  • a bérlés feltételei,
  • GY.I.K., ahol a felmerülő kérdéskre választ kaphatsz,
  • ÁSZF, ahol a szerződésben is szereplő szabályozások és kötelezettségek szerepelnek,
  • a szolgáltatási díjak,
  • a motor és annak tulajdonságai, foglaltsági naptár,
  • ha ezek után bármi kérdésed van, írj bátran a jobb oldalon lent levő üzenetküldővel.

Ha megfelelő a szolgáltatás és Te is rendelkezel az elvárt paraméterekkel, ezek után nézd meg a “Bérelhető motor” lapon, hogy az általad kiválasztott dátumon szabad-e a motor. Ha igen, foglald be az űrlapon, add meg a szükséges adataidat, illetve ha bérelnél tartozékot azt is jelezd. Az előfoglalásod beérkezéséről kapsz egy email értesítést.

Előfoglalásodat mi hamarosan megerősítjük, amiről ismét kapsz egy email-t, innentől tartjuk fenn számodra az adott nap(ok)ra a motort.

A foglalt dátum előtt egy-két nappal küldünk még egy email-t a motor átvételével kapcsolatosan emlékeztetőként, pontos időponttal, helyszínnel, részletekkel.

A bérlés napján reggel 8 órakor találkozunk a motor átvételére, ahová hozd magaddal a lentebb írtakat. Megírjuk a bérleti szerződést, rendezzük a díjakat, majd viheted a motort.

Visszaadás a bérleti időszak végén legkésőbb reggel 8 óra. Visszavesszük a motort, visszaadjuk a kaució összegét ha nem volt gond.


Motoros táska

Mit kell magammal hoznom a bérléskor?

 

A következők lesznek szükségesek:

  • érvényes személyi igazolványt és lakcímkártyát;
  • teljesítménykorlátozás nélküli “A” kategóriás – a bérlés teljes időtartama alatt – érvényes jogosítványt;
  • kaució és a foglalt időszakra esedékes bérleti díj összegét egyben készpénzben;
  • motorozáshoz szükséges védőfelszereléseket – bukósisak, stb.