Ha tetszik a weboldal, itt elmondhatod!

Ha igénybe vetted a szolgáltatást, itt leírhatod véleményedet!

Mi a benyomásod a motorról? Ezt is küldd el.

Tedd meg bátran, előre is köszönet a bejegyzésért!

Categories:

Tags:

5 hozzászólás

 1. Reggel elvittem és este visszahoztam, hála a bérbeadó rugalmasságának. A motor kifogástalan állapotú, a V4-es blokk hangja isteni!
  Tökéletes választás volt az egy napos motoros túránkra, köszönet érte. 🙂

 2. A motort és kiegészítőket tökéletes műszaki és esztétikai állapotban kaptam meg. Egyik reggel mentem érte, a bérbeadó ügyfélközpontú rugalmasságának köszönhetően másnap délután visszavihettem.Az adminisztráció gyors, és papírmunka közben minden szükséges információ, tanács gazdát cserél.A VFR-t a kérhető dobozzal több napos túrára is bátran ajánlom. Akár két személlyel is. A motor teljesítménye és kényelme, illetve a doboz mérete minden igényt kielégít.

 3. A motor újszerű, hibátlan állapotú, alig futott gumikkal.
  Megnyugtató volt a kombinált, ABS-s fékrendszer.
  Nyomatékos, remek blokk.
  2 napig túráztam vele, sportos üléshelyzet megszokható.
  Rugalmasan bonyolított oda-vissza vétel.
  Ár-érték arány teljesen korrekt.

 4. Egy napra béreltem (reggel hoztam, este visszavittem), a felvétel és a leadás is rugalmas a bérbeadó részéről. A weboldal kielégítő és releváns információkat tartalmaz, a szerződéskötés gyors, korrekt az ügyintézés, a motor pedig kitűnő műszaki és esztétikai állapotban van! Mindenkinek ajánlom, akit vonz a VFR érzés, nagyon jól ötvözi a túrás (kényelmes motorkezelés, kedvező fogyasztás) és a sportos (tempósabb, kanyarvadász) vonalat is, kevés kompromisszummal!

 5. Régòta gondolkodok a CBR F4 motorom lecserélésen egy kicsit kényelmesebb gépre. Nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a lehetőséget. Korrekt ügymenet és részletes, pontos tájékoztatást kaptam a feltételekről. A motor tökéletes állapotnak örvend, mint az új. 🙂 Nagyon élveztük az egy napos tùrát a barátnőmmel, aki végül ennek a motornak a segìtségével igazán megkedvelte a motorozást. A VFR és a V4 igazán meggyőző teljesìtményben és kényelemben is, a hangjáról nem is beszélve. Elkezdtem újra nézni a VFR hirdetéseket. Aki eddig gondolkodott az emlìtett motor bérlésen, az ne tegye, foglaljon azonnal időpontot. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy − három =

 


 

 


 

Üzenhetsz is:

Hozzájárulok az adataim tárolásához és kezeléséhez (GDPR).

 


 

Hirdetés
Ózonos klíma fertőtlenítés
www.5letbolt.hu webáruház logó