Ha tetszik a weboldal, itt elmondhatod!

Ha igénybe vetted a szolgáltatást, itt leírhatod véleményedet!

Mi a benyomásod a motorról? Ezt is küldd el.

Tedd meg bátran, előre is köszönet a bejegyzésért!

Categories:

Tags:

6 hozzászólás

 1. Reggel elvittem és este visszahoztam, hála a bérbeadó rugalmasságának. A motor kifogástalan állapotú, a V4-es blokk hangja isteni!
  Tökéletes választás volt az egy napos motoros túránkra, köszönet érte. 🙂

 2. A motort és kiegészítőket tökéletes műszaki és esztétikai állapotban kaptam meg. Egyik reggel mentem érte, a bérbeadó ügyfélközpontú rugalmasságának köszönhetően másnap délután visszavihettem.Az adminisztráció gyors, és papírmunka közben minden szükséges információ, tanács gazdát cserél.A VFR-t a kérhető dobozzal több napos túrára is bátran ajánlom. Akár két személlyel is. A motor teljesítménye és kényelme, illetve a doboz mérete minden igényt kielégít.

 3. A motor újszerű, hibátlan állapotú, alig futott gumikkal.
  Megnyugtató volt a kombinált, ABS-s fékrendszer.
  Nyomatékos, remek blokk.
  2 napig túráztam vele, sportos üléshelyzet megszokható.
  Rugalmasan bonyolított oda-vissza vétel.
  Ár-érték arány teljesen korrekt.

 4. Egy napra béreltem (reggel hoztam, este visszavittem), a felvétel és a leadás is rugalmas a bérbeadó részéről. A weboldal kielégítő és releváns információkat tartalmaz, a szerződéskötés gyors, korrekt az ügyintézés, a motor pedig kitűnő műszaki és esztétikai állapotban van! Mindenkinek ajánlom, akit vonz a VFR érzés, nagyon jól ötvözi a túrás (kényelmes motorkezelés, kedvező fogyasztás) és a sportos (tempósabb, kanyarvadász) vonalat is, kevés kompromisszummal!

 5. Régòta gondolkodok a CBR F4 motorom lecserélésen egy kicsit kényelmesebb gépre. Nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a lehetőséget. Korrekt ügymenet és részletes, pontos tájékoztatást kaptam a feltételekről. A motor tökéletes állapotnak örvend, mint az új. 🙂 Nagyon élveztük az egy napos tùrát a barátnőmmel, aki végül ennek a motornak a segìtségével igazán megkedvelte a motorozást. A VFR és a V4 igazán meggyőző teljesìtményben és kényelemben is, a hangjáról nem is beszélve. Elkezdtem újra nézni a VFR hirdetéseket. Aki eddig gondolkodott az emlìtett motor bérlésen, az ne tegye, foglaljon azonnal időpontot. 🙂

 6. Sziasztok!
  Én egy négy napos túrára vittem el a VFR-t Szlovéniába: gyerekkori álom ez a motor, és most, hogy lehetőség volt bérelni ilyet is, nem is volt kérdés hogy idén ez a választás. A motor nagyon jól néz ki, és mindene tökéletes, újszerű állapotban van: más motorok bérlésénél volt kuplunggal, váltóval, futóművel gondom, itt minden tökéletesen működött – kaptam lakatot, láncspray-t is a túrára!! A korábbi bérelt 600-asokhoz képest ez még erősebb, az alsó fordulatszámban még jobban tol, és mivel hogy szépen burkolt, ezért autópályázni is kényelmesen lehet vele – nem fogja a szél széttolni a térdedet – pihenhet nyugodtan. A szélvédelem majdnem vállig tökéletes, fölötte jön a szellő, ami autópálya tempónál azért nem gond, mert a VFR-es testpozíció átmenet a túra és sport motorok között, nagyobb súly terhelődik a csuklóra a túrásokhoz képest, viszont minél gyorsabban mész, annál kevéssé zavaró ez, hisz a válladnál, fejednél a torlódó levegő elkönnyíti a csuklót.
  A súlya miatt azonban össze kell szokni a géppel, meg kell találni a ritmust: ez már nem egy 400-as: több idő kell egyik oldalról a másik oldalra döntéshez, de kezesbárány a kicsike – csak ajánlani tudom.
  A bérbeadó rugalmas, én délután vettem át a motort, és délután vittem vissza – ez sem volt gond.
  Szuper élmény volt!!! Köszi!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhárom − négy =

 


 

 


 

Üzenhetsz is:

  Hozzájárulok az adataim tárolásához és kezeléséhez (GDPR).

   


   

  Hirdetés
  Ózonos klíma fertőtlenítés
  www.5letbolt.hu webáruház logó